2011. július 16., szombat

Tőzegáfonya kapszula 100db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft


Tőzegáfonya Kapszula 100db!!!
Először is szeretném elmondani, hogy ezek nem ? bemutatós? termékek, hanem ezek a termékek a Flavin termékei! Ezt azért írom le mivel sajnos sok olyan emberrel találkoztam, akik azért nem akarták kipróbálni, mert sok olyan terméket vásároltak, amik a várt és ígért hatást nem teljesítették, és ami nem utolsó nagyon sok pénzt kiadtak érte! De szerencsére volt, aki adott egy esélyt a Flavin termékeknek és nagyon meg vannak vele elégedve! És visszatérő vevőim! Én olyan terméket kínálok Önnek mivel szinte mindenkinek az egészsége a fontos, ami Nem tartalmaznak káros anyagokat, színezéket stb? Ezek kizárólag gyümölcsöket-zöldségeket stb... tartalmaz, És Elérhető áron van!!! A Biotékákban sokkal drágábbak az ehhez hasonló termékek!!! Ezért kérem, adjon Ön is egy esélyt a Flavin termékeknek!
Ezek a Termékek egy kiváló orvoskutató csoport termékei!
Hisz Önnek is az egészsége a fontos!
Higgye el Ön sem fog csalódni!
Termék Leírása!
Tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon)
Piros bogyójú, örökzöld növény.
A tőzegáfonya gyümölcsének gyulladások elleni gyógyító hatását már az amerikai indiánok is ismerték.
A tőzegáfonya természetes antibakteriális hatású gyógynövény, ismert jótékony hatása húgyúti fertőzések és gyulladások, hólyaghurut, felfázás esetén.
A tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) piros bogyójú, örökzöld növény. Gyümölcsének gyulladások elleni gyógyító hatását már az amerikai indiánok is ismerték. Az áfonyabogyókat összezúzták, és sebek, illetve duzzanatok kezelésére használták. Ezen kívül alkalmazták még skorbut kezelésére is.
Az orvostudomány újabban a húgyúti rendszer bakteriális fertőzéseinek megelőzésében és kezelésében játszott szerepet vizsgálja. Ezen kívül rendkívül magas proanthocyanidin tartalmának köszönhetően elsőrendű antioxidáns, védi a szervezetet a gyors öregedés ellen.
Hatóanyagai: Antocianinok: erélyes antioxidáns vegyületek, védenek a sejtkárosító szabadgyökök ellen. Gyümölcssavakat, cukrot, pektint, cseranyagot, vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz. Az ásványi anyagok közül kiemelkedően magas a káliumtartalma, továbbá kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén, foszfor is található benne.
Általánosan javasolt:
- alsó húgyúti rendszer (húgyhólyag és húgycső gyulladása) fertőzéseinek kezelésére
- húgyúti rendszer fertőzéseinek kiújulása ellen
- vizelet szagtalanítására
- a szív és érrendszeri betegségek
megelőzésben és kiegészítő kezelésében.
A nőknél a húgyúti fertőzések veszélye tízszer akkora, mint a férfiaknál. A 20-40 éves nők 25-35%-ának legalább egyszer volt ilyen fertőzése, de a férfiak is ki vannak téve a fertőzés veszélyének. A fertőzést többnyire az E. coli baktériumok okozzák. Könnyen kialakul terhesség alatt, menopauzában lévő nőknél, férfiaknál prosztatagyulladás esetén.
Az 1920-as években fedezték fel, hogy a sok tőzegáfonyát fogyasztó emberek vizelete savasabb és kevesebb baktérium van benne. Ennek az oka, hogy a tőzegáfonya fogyasztása közben egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben, amelyről bebizonyosodott, hogy erős antibakteriális hatása van a húgyúti rendszerben.
Finnországi klinikai vizsgálatok szerint a tőzegáfonya-koncentrátum hatékonyan csökkentette a fertőzések kiújulását. A tapasztalatok szerint a tőzegáfonya elősegíti a krónikus bakteriális fertőzések gyorsabb gyógyulását, lecsökkenti az antibiotikum-kezelés időtartamát. A tőzegáfonya csillapítja a betegséggel járó fájdalmat, égető érzést, viszketést és egyéb tüneteket.
A tőzegáfonya kapszula összetétele: tőzegáfonya őrlemény, cseresznyeszár, C-vitamin (aszkorbinsav) zselatin kapszulában. A cseresznyeszár vizelethajtó, nyálkaoldó és görcsoldó hatású. A C-vitamin segíti az immunrendszert a baktériumok és vírusok elleni küzdelemben.
Főbb hatásterületek:
- húgyúti fertőzésekre
- húgyhólyag gyulladás
- felfázás
- vizelet szagtalanítására
- szív-és érrendszeri betegségekre
- gyulladáscsökkentő
- immunrendszer erősítése
A Tőzegáfonya étrend-kiegészítő kapszula felhasználási javaslata: napi 1 kapszula valamint igény és szükség esetén max. 2 kapszula naponta..



Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 11:22
. Tőzegáfonya kapszula 100db - Jelenlegi ára: 3 000 Ft