2011. szeptember 21., szerda

ecdysteron - Jelenlegi ára: 9 000 Ft

 
95%os ízesítetlen beta ecdysteron 
Kiszerelés: 30g
Gyári csomagolás!
Ecdysteron, mint hatékony szteroid helyettesítő
 
-ERŐSEBB MINT A PROHORMONOK!  
-NÖVÉNYI KIVONATOKBÓL ÁLL, NINCS MELLÉKHATÁSA!
-HATÁSOSSÁGA EGYENÉRTÉKŰ A DOPPINGSZEREK  HASZNÁLATÁVAL!
Az ecdysteron egy növényi szteroid. Az ecdysteroidok a rovar és növényvilágból származnak, és valójában már évek óta alkalmazzák a sportolók teljesítményénekfokozására.  
Az ecdysteront, pontosabban a beta-ecdysteront a Szovjetunió elit atlétái és elit katonái számára szintetizálták elsőként (Nyugaton is alkalmazták, "Mesobolin" néven). Az ecdysteroid nincs még a doppinglistákon a Nemzetközi Olimpiai Bizottság kiadványai alapján. MÉG! Németországban már elindultak a tárgyalások, az ecdysteron tiltólistára való helyezéséről. Ugyanis nagyon hatékony! Kis mennyiségben a táplálékkal jut be az emberi szerverezetbe, és a szakirodalom számtalan pozitív hatását, és előnyét írja le e hormonok hatástani funkcióját tekintve, miközben káros mellékhatásuk nem volt – a valódi szteroidokkal ellentétben.
Ezek a speciális anyagok, mint az ecdysteroidok nagyobb mennyiségben, néhány növényfajban találhatóak meg, tehát ha ezekből nagyobb adagokat fogyasztanánk, például kb. 300 g spenótot, akkor ez talán már a sportberkekben használt mennyiségeket is elérné – tehát kb. 30 mg beta ecdysteron-t. Az ecdysone 30 mg mennyiségtől kezdve nagyon hatékony az emberi szervezetben. Talán az amerikai rajzfilm figura, Popey ereje sem a levegőből vett kitaláció volt, hanem a beta ecdysteron volt az erejének forrása, melynek alapját a néphagyományok által megőrzött spenót fogyasztása jelentette.
Időközben vált ismertté, hogy a növényekből kivont beta ecdysteron erősebb hatékonyságú, mint a fent leírt szintetikus úton előállított Mesobolin-nak volt. Nagyon sokféle ecdysteroid vegyület létezik a természetben, melyek az emlősök, tehát az ember számára hatástalan és nem értékes anyagok. A tudomány pillanatnyi állása szerint, az ecdcysteroidok közül kizárólag a beta ecdysteron és a turkesteron hatásos anyag a sportolók számára. Állatokkal végzett kísérletek során (patkányokban) a turkesteron erősebb szernek bizonyult, mint a beta ecdysteron. Azóta azonban kizárólag a beta ecdysteron kivonat kapható standarizált formában a kereskedelemben (melyben turkesteron tartalom is van), ellentétben a még nem annyira ismert turkesteron-kivonattal. A patkányokkal végzett tudományos kísérletek egy az egyben nem tekinthetők érvényesnek az emberre nézve is, ezért ebben a pillanatban a beta ecdysteron, mint emberi fogyasztásra alkalmas ecdysteroid létezik, a turkesteron pedig még „ tesztelési“ fázisban van.
 
 
 
Dióhéjban az ecdysteron emberre gyakorolt hatásairól:
szabályozza a vércukor szintet, cukorbetegek kezelését is végzik vele előrehaladott klinikákon Japánban
csökkenti a koleszterin szintet. Az oka ennek a koleszterin szint csökkenésnek, hogy az ecdysteroidok speciális fizikai hatásmechanizmussal rendelkeznek, röviden a koleszterint a sejtmembránon keresztül húzzák az ecdysteroidok.
elnyomja a gyulladásos folyamatokat a szervezetben, erősítik az immunrendszert. Sokan az ecdysteroidok használói közül kijelentették, hogy a univerzális egészségvédő hatásaik vannak, beszámoltak a már tapasztalt, és fent leírt jótékony hatásaikról, tehát a vesékre-, szívre-, tüdőkre, és a teljes szív-és érrendszerre gyakorolt előnyeiről, a sebek gyorsabb gyógyulásáról, a csonttörések gyorsabb gyógyulásáról, sőt az antibiotikus, és kozmetikai jódtulajdonságairól (fiatalító ill. regeneráló hatással van a bőrre, a Christian Dior is alkalmazza testápolóiban és krémjeiben).
génállomány védő funkcióval is rendelkeznek, védik a szervezetben a géneket az azokat károsító anyagoktól
antioxidánsként működik a testben
a vesék hatásfokát javítja
a máj működését javítja
védi az idegsejteket az idegrendszerben, javítja azok működését. Védi az idegrendszert az alkohol és a nyugtatók károsításai ellen.
javíthatja a férfi meddőséggel küszködők állapotát
növeli a fizikai állóképességet és teljesítményt, gyorsítja az izomszövetek növekedését, és alkalmazásával a TEST HATSZOR ANNYI FEHÉRJÉT ÉPíT BE AZ IZOMZATBA, MINT KIZÁRÓLAG FEHÉRJÉK FOGYASZTÁSA ESETÉN.
L-leucinnal szinergizmusban (tehát egymást felerősítő hatással) működik együtt!



Jelenlegi ára: 9 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 14:40
. ecdysteron - Jelenlegi ára: 9 000 Ft