2012. február 26., vasárnap

Bobbi Shoes sportos szandálcipő rose 29 - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Kislányom kinőtt vagy méretes cipőit, bakancsait bocsátom eladásra VATERA ingyenes feltöltési napján. Kislányom lábfeje magas, ezért minden lábbelit hasonló alkati adottságokkal rendelkező kislány anyukájának ajánlom figyelmébe. Több bakancs, csizma előre lett megvásárolva  a gyönyörű ricosta, sympatex minőségi, márkás lábbeliket, MERT nem megy fel N. lábára. Így lesznek új bakancsok, csizmák is. Mindegyik lábbelink valódi bőr és mivel több volt egy- egy szezonra, jó állapotban vannak. Nem vagyok híve a cipők automata mosógépben való mosásának, így a használt cipőink sem lettek ezzel KIkozmetikázva ezzel vékonyítva a bőrt vagy bélést.
Sok- sok szép cipőnk volt, úgy mint ahogy felnőttként is többet viselünk egy szezonban.
Mi nem dohányzunk és állatok sincsenek a házunkban.
Ajándékba matricákat küldök.
Várom kérdéseidet>
Szép állapotú, kedvelt sportos szandálcipőnk szintén eladó. A Bobbi shoes márkát nem kell bemutatni, jól tartja a lábat, betétes és masszív kis designos cipő.   Az anyaga légáteresztő, emellett a jelölt művelúr, talpa  kaucsuk, oldalán műanyag csúszásgátlók.   A hálós rész sincs sérülve, alig hordott lábbelink.
Hibátlan állapotban, még sok szép lépés vár erre a kedves kis darabra, új gazdája talpán. Mi sokat hordtuk szoknyákkal is, nagyon csinos lábra felvéve. Tépőzára rendben, rendkívül szép állapotban eladó. Még bőven hordható, N. nagyon szerette, de ez nem látszik, sok- sok szép cipőnk volt, úgy mint ahogy felnőttként is többet viselünk egy szezonban.
BH. > 18. 3 cm
KH. > 20. 0 cm



Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Az aukció vége: 2012-03-14 23:12
. Bobbi Shoes sportos szandálcipő rose 29 - Jelenlegi ára: 1 550 Ft