2012. március 3., szombat

Metabo Extreme Zsírégető Kapszula INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

A METABO EXTREME a legújabb, gyógynövényekből készült -gyógyszernek nem minősülő- készítmény, melynek segítségével kíméletesen, gyorsan és tartósan szabadulhat meg felesleges kilóitól. A METABO EXTREME a legnépszerűbb az Amerikai Egyesült Államokban, a közvélemény-kutatás alapján az elégedettségi mutató: 98 % ! A készítmény egyidejűleg zsírégető, étvágycsökkentő valamint teljesítménynövelő háromszoros hatásával a piacon egyedülálló !
ÖSSZETÉTELE:
Guarana (természetes koffein): Dél-afrikai bab, mely megnöveli az energiaszintet.
Méh pollen: Fokozza az energiát valamint az állóképességet.
Ginseng (gyökér): Megemeli az energiaszintet, és csökkenti az étvágyat.
Ginger (gyökér): A gyömbér (ginger) elősegíti, és felgyorsítja az emésztést, így kevesebb kalória szívódik fel a szervezetben.
Lecitin: Lecitin a természetes forrása B-vitamin két összetevőjének (choline, inositol), mely biztosítja a protein valamint a zsír gyors lebomlását.
Damiana(levél): Természetes élénkítő. Sarsaparilla (gyökér): Természetes energianövelő, mely segít egyensúlyban tartani a hormonháztartást, és megnövelni a hormonok hatékonyságát. Izomépítő, anyagcsere-gyorsító és hasnyálmirigy-erősítő hatású.
Golden Seal (szára): A Golden Seal az egyik leghatékonyabb "természetes" méregtelenítő� növény. Tisztítja a vért, élénkíti a vérkeringést.
Nettles(levél): Felgyorsítja az anyagcsere folyamatot.
Gotu Kola (szára): Hatékony energianövelő, szénhidrát- és zsírégető.
Gymnema Sylvestre (szára): Az indiai emberek évszázadok óta csak cukorgyilkosnak nevezik ezt a növényt. A gymnema sylvestre kontrollálja a vércukorszintet, és nem engedni azt a normális szint alá lezuhanni.
Használata: Vegyen be 1-2 szem Metabo Extreme kapszulát kevés élelmiszerrel, vízzel étkezés közben.
Napi megengedett mennyiség 6 db/nap. Igyon naponta legalább 2 liter folyadékot. A fogyókúra ideje alatt kálium (potassium) szedése javasolt.
Tartalma: 60 kapszula/doboz
A termék Magyarországon van, az utalás teljesülése után AZONNAL feladásra kerül!


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2012-03-02 16:01
. Metabo Extreme Zsírégető Kapszula INGYEN POSTA! - Jelenlegi ára: 2 700 Ft